Freak

Heej allihopa! Idag mår jag ganska bra =) Är hos min kompis Jenn. Hennes syster Becci är här med sin son Lamin. Sov över här igår kväll. Känner mig lite seg, men så är det väl början av dagen....De åt nyss ngt med räkor och jag tyckte att det luktade som köttfärs haha hur fan kan det gå :s
Har ingen aning vad vi ska hitta på idag, vet inte ens om vi kommer göra ngt man blir ändå ganska seg när man är hemma o bara vill stanna hemma. Vi skulle ut ida egentligen hade vi bestämt men Jenns mamma kunde inte passa hennes dotter Amina så då blir d lite svårt. Lika bra kanske slipper dricka!
Jag ska iaf hinna städa hennes badrum :p haha jag är städ freak!
Nej men städning är min terapi. Jag mår så jäckla bra efteråt. Det handlar nog lite oxå om tvångtankar, men jag tycker för tillfälligt att det är bara positiva tvångstankar! Hoppas bara att det är inget som blir värre. Det är inte så att jag måste göra ngt flera gånger utan jag måste göra allt som ingår i min städning allting måste ligga som det ska rakt o fint hehe. Nej men jag gillar och vara organiserad. Plus man får lite träning.


Puss så länge / Miss D


                      





Oops

Vaknade nyss av att Sara som ska fixa praktik plats till mig ringde. Vi skulle ha möte tillsammans med syo och jag fucking försov mig jippii! Ja nu så får jag skämmas o får boka om en ny möte. Men men sånt händer som tur tog hon det bra.
Igår stressade jag hela dagen just för att få tag på mina betyg eftersom vi skulle ha möte med syo. Aja lika bra att de är fixade. Och betygen är mkt bättre än vad jag trodde! Trodde att jag skulle ha IG på ALLT! Men nästan typ allt va G el VG :) So thats make me happy då behöver jag inte börja läsa om grundskolan!
Efter åkte jag till en kompis, de hade två st källare rum och var tvungen o tömma den som inte var deras för det skulle flytta in ngr nya. Det var massa kartonger o sånt fullt med deras massa massa gamla leksaker tekningar det var en hel del onödiga saker som bara hade lagts ner dit. SÅ vi gick igenom allt och kastade det som skulle kastas. Blev klara typ halv tolv på kvällen. När jag skulle bära en ganska tung kartong så gjorde jag mig  illa på nageln. Det kändes fan som om nageln särades från skinnet, sved som fan. Fick en spricka på mina nya naglar som jag har gjort  :( Senare kom en kill kompis och hämtade mig sin bil. Jag var ju heeelt död, han jobbar som vakt så vi åkte först dit där han jobbar och såg till att stället stängdes sen åkte vi hem till mig. Vi hade ngr saker och prata om. Snackandet tog ganska lång tid så han sov över hos mig. När jag vakna så hade han dragit till jobbet. Fy fan fattar inte hur han orkar jobba så mkt!!!
Har inte sovit ut men det kanske är lika bra så jag sover tidigt ikväll. Ska kolla om det finns tvätt tid behöver tvätta. Senare åker jag mot mamma för det är träning ida weeii :)
Nu ska jag äta sen frukost som vanligt :p

Puss så länge / Miss D





Love





Though we're not sisters from the start, God put us together to be sisters at heart.
                                                                    ♥J♥D♥B♥







Bilder / Fredags



Lite bilder från fredags :


     


     



     

      





Friends & Kids

Godmorgon allihopa! Idag vaknade jag av att min kompis dotter satt på soffan bredvid och pratade =) så jag sa till henne och att komma lägga sig bredvid mig, så mysigt. Vi låg där och prata ett tag tills hennes lille bror vaknade. Ville låta min kompis sova lite längre för hon behöver mer eneji än vad jag gör.
Igår när jag åkte hem så rensade jag hela kylskåpet. Det var inga grejer som jag kunde äta så jag tog med allt till mamma istället för att kasta. Hade så många påsar som tur övningskörde min kompis med sin pappa så hon skjutsade mig hem till mamma. Efter att lämnat allt hos mamma så åkte jag hit till min kompis. Hela veckan har jag velat komma hit för jag älskar att vara med de =) Samtidigt som man är med sin kompis så är man med underbara barnen som gör en lycklig!
Hon har sålt sina soffor på blocket så det kommer ngn idag och hämtar de, hennes mamma ska oxå komma för att hjälpa till. Hon har köpt 2 st jätte fina skinn soffor. Mycket bättre oxå när man har barn när man spiller ngt så är det bara och torka. Får se vad mer vi ska hitta på idag, men det kommer nog bli stor städning.

Nu har min kompis vaknat ska sitta med de på soffan och njuta av de sista timmarna innan de kommer och hämtar de, kommer sakna de ju hehe.


Puss så länge / Miss D




Gooood Morning =)

Heej allihopa! Har nyss vaknat, el jag tvingade faktist upp mig själv för vill inte sova sent ikväll. Jag har ju varit en riktig nattuggla sovit typ 7-8 på morgonen. Vill inte hamna i det dåliga mönstret igen. Idag mår jag bra, fast mår lite illa från igår. Men det ok går nog över snart. Jag är lycklig mina vänner! Och jag hoppas att jag fortsätter att vara lycklig! Jag förtjänar det =) Alla människor gör det, förutom de dumma!
Igår var det en helt ok kväll. Jag kände iaf att jag hade jätte roligt med mina kompisar. Det ju det viktigaste!
Kanske hade en obekväm klänning på mig för mina bröst höll på o ploppa ut hela tiden hehe så det var lite jobbigt.
Nu ska jag umgås lite med min mami innan jag drar hem. 
Hoppas att alla har sovit gott & vissa fortsätter sova gott <3

/ Miss D





Fram & tillbaka...

Ouf har precis kommit hem från stan. Jag o en kompis har sprungit fram o tillbaka från affär till affär för att leta efter en väska hon ville ha. Hon hitta väskan på NK men det innesidan var inte så som hon ville så det var bara o fortsätta leta. Eftersom väskan e ganska dyr så kan jag förstå att hon vill att den ska va perfekt. Men egentligen vem bryr sig om innesidan men men..Vi va inne på gina oxå fy fan va det ser ut där. Bara för att det är rea överallt så ligger nästan alla kläder på gover här o där. Stackars de som jobbar där!
Ikväll ska jag ut med ngr tjej kompisar kan hända att vi träffar ngr kill kompisar oxå men jag vill att det ska bara va vi tjejer. Vi ska föra lite hos en av mina tjejkompisar. Det kommer nog va en lyckad kväll hoppas jag =)
Nä nu ska jag börja fixa mig o äta lite.
Puss så länge, hoppas att ni oxå får en underbar kväll!


          




Happyness

           Its a new dawn, its a new day, its a new life for me And I'm Feeling Good 


           




♥MAMMA♥

Min älskade mamma! Du är mitt allt och den ända personen jag har! Jag hoppas och vet att allting kommer bli bättre och bättre det ska du se. Vi ska kämpa och stöttar varandra. Finns alltid där för dig vad som än händer.  Det som har hänt förflutet lämnar vi bakom oss. Det är inte hur länge man lever utan hur man lever livet. GRATTIS igen mamma Älskar dig så mycket ♥


          
           Min mamma är en av de vakraste finaste starkaste kvinnorna i världen



           
           Hon ser knappast och fylla 47 år. Sorry mamma där kom din ålder fram 
            :p


Love / Miss D



Aj aj aj

Det har varit en väldigt jobbig och smärtsam vecka!! Men jag klarar det =) I måndags så började jag på gympa med ngr kompisar, el de hade börjat långt innan mig. Det är en kvinna som står o gör rörelser situps armhävningar o massa sånt i en timme. Jag har ju inte tränat så på hur länge som hellst så dagen efter kändes det som om jag hade blivit sparkad fått stryk överallt på kroppen. Fy fan va ooont det gjorde!! Gympan är två gånger i veckan så jag hann vila mig tills nästa gång. Efter andra gången så har jag inte så mycket ont jag är glad! Allt blir bara bättre och bättre!
Vägde mig igår hos min kompis jag har gått ner 2 kg på 4 dagar sammanlagt 7 kg sen somras på hennes våg. Fy fan va underbart det känns! Kan inte fatta det! Stolt över mig själv =) Det bara ngt jag känner det syns nog inte än måste gå ner lite mer för att det ska synas. Men men jag har aldrig gått ner i vikt förut så till o med 1 kg är mkt för mig.
Igår fyllde mamma år, men tyvär hade jag inte pengar så jag kunde inte varken fixa el köpa ngt till henne. Skäms så mycket. Hennes present får bara bli lite sen :(
Idag åker min bror skidresa till Hassela, önsk att jag kunde hänga med för det är verkligen ass roligt! Kommer ihåg när jag var yngre och åkte med skolan på skidresa fast det var till Idre. Faan va roligt vi hade! Kommer aldrig glömma.
Just nu har jag inget för mig ingen är hemme ass tråkigt. Ska ta en dusch o mysa med min katt lite.

Puss så länge / Miss D



These three days....

så har jag sovit över hos min kompis Jenn. Det var ju inte menat direkt att jag skulle stanna här så länge men jag har varit så tröt o seg har inte orkat åka hem helt enkelt. Plus det är roligt och vara med henne & barnen. Det känns som om jag är barn ledig eftersom min katt har varit hos mamma nu i snart 2 veckor tror jag. En tyng från mina axlar är bortta. Igår så var vi på tatueringsstället i Tumba. Vi ska tatuera oss men eftersom jag inte hade ngn aning om villken stil jag ville ha så får jag beställa tid nästa gång vi går dit. Har ingen tålamod längre men tyvär måste vänta ifall jag vill att tatueringen ska bli som jag vill. Sen har vi städat hela lägenheten. Idag var vi nere i centrum ganska länge. Köpte lite grejer o käkade. Hade möte ida oxå med min kontaktperson & med en tjej som ska fixa praktik. Men jag avbokade båda möten för jag orkade verkligen inte åka dit.

Nu ska jag lägga mig, alla har redan så klart lagt sig för länge sen. De e bara jag som e nattuggla här :p

Sov så gott sötisar / Miss D

                                          


09 / 13de jan

Nu har jag sovit ganska länge, bäst att gå upp innan det bi för mkt även om det är jobbigt!
Har lite tryck på huvudet som att huvudvärk e på g. Orka!
Idag måste jag fixa ansökan, handla och sola. Så jobbigt att åka fram o tillbaka! Min mamma börjar praktisera idag igen så jag ska passa min bror. Så måste ytterligare åka ngn stans. I går när jag var uppe hela natten så letade jag fram kläder skor jackor allt möjligt som jag ska sälja. Använder inte de, bara står där så de e bäst o sälja o tjäna lite pengar så ja kan bla tatuera mig snaaart!!

Nu ska jag äta frukost fixa mig o så jag kommer iväg!
Peace / Miss D


Ikea besök

Igår hade jag och min kompis Becci bestämt att vi skulle träffas och hitta på ngt. Då kom jag tänka på Ikea. Hade velat åka dit länge nu! Innan jag åkte till henne så åkte jag till Solna c och köpte hörlurar från clas ohlson. Som tur mammas kille hade gett mig presentkort där så jag slapp betala. Fy fan va det blåste idag. Det blev så kalt trodde min näsa o mina öron skulle ramla av. Först gick vi till ett slarium ställe som ligger där hon bor, fast jag sola inte. Hade ju sminkat mig så fint :p På vägen dit köpte vi pommes på ett ställe där vi alltid brukar köpa. Efter solningen tog vi bussen till Kungens Kurva. Innan man börja handla var vi tvungen o få lite enerji så vi köpte korv o sånt och åt. Det är så sjukt när man kommer in på Ikea så får man helt plötsligt ont i fötterna. Det är typ en grej som alltid måste hända. Man går runt där som en galning fram o tillbaka mina fötter blev helt knullade! Jag hade inget specielt så där jag ville köpa. Bara hemma hade det gått sönder ngr glas och tallrikar va tvungen o köpa så att det skulle bli gämt. Sen köpte jag ju så klart det jag kände för att jag ville ha. När vi var klara åkte vi ner och satte oss på deras skinnsoffor och åt lite mer. Igår när min bror åkte hem efter ett tag så somnade jag kl va ca halv fyra och jag vaknade halv ett på nattan. Tvingade mig själv att sova men det gick inte. Så nu har jag hållit mig sen dess kommer somna på en gång när jag lägger mig. Fick mkt kärlek ida från min lilla plutt! Man smälter när han bara kommer o kramar & pussar en utan anledning :)))

        

        

     


Miss D



Intervention

Just nu tittar jag på en program som heter Intervention. Den har kommit på tv förut. Den handlar om personer som är slavar under sina beroenden eller missbruk och håller på att förlora kampen. Det kan handla om spelmissbruk, droger, bulimi etc. Deras vänner och familjer anser att den enda utväg som återstår är att hålla en konfrontation tillsammans med en professionell medlare för att tvinga missbrukaren att söka behandling. Man får följa missbrukaren i hans/hennes vardag men han/hon är omedveten om att en konfrontation planeras.
Det är alltid 2 personer det handlar om varje program. Den här gången var det en kvinna som var verkligen shoppingberoende. Hur hon beskrev sin beroende, hur hon blir, hur hon känner sig, vad hon går genom medans hon är på en shopping runda så stämmer typ nästan allt hon sa på mig. Jag har varit och fortfarande är nog shoppingberoende. Tack gode gud att jag inte har blivit som hon. Det som påverkade mig mest är att hon har fixat tre kredit kort på sin mammas namn utan att hon vet ngt om det så hon kan lätt på fängelse för det här. Vad än hon har gjort mot sin mamma och så som hon har varit, hennes mamma va där för henne no matter what. Man ser verkligen att mamman lever för sin dotter och älskar henne mer än själva livet. Hon sa att hon kune sitta i fängelse istället fö sin dotter. Hon sa så fina saker, villken mamma säger sånt ? Kunde inte låta bli o gråta. Tyckte såå synd om mamman ville bara krama henne. För det kändes som om jag kände hennes smärta. Snacka om att hon har ett hjärta av guld. Att kunna leva/ ta en del av någons känsla medans den personen mår som dåligast o verkligen känna den det är det finaste som finns. Och aldrig ge upp hoppet om den pesonen. Det kallas verkligen för kärlek !


Miss D


                                     



Filmkväll med broor ♥

Efter att varit ute o festat i lördags och druckit en hel del så va jag ganska bakis igår, vi åkte till Mcdonalds tre på natten helt sjuka! Ville bara sova men hade lovat min bror att vi skulle vara hos mig o kolla på film. Gick och hämtade honom. Mammas kille var oxå där. De tyckte väl att det skulle vara skönt att vi gick så de kunde vara ensamma. Först kollade på en film på tv med Mr Bean den roliga snubben. Sen laddade ner vi en turkisk film som va ass rolig!! Trodde inte att jag skulle garva så mkt! Vi gick o la oss halv 4 och jag somnade kanske inte förr än 8 på morgonen. Så nu e man uppe och måste hålla bror sälskap, som alltid vaknar tidigt. Det jobbiga e att när jag inte har sovit ut el bara fått sova ngr timmar blir jag på ass dålig humör, så allt han gör irriterar mig tyvär. Vi åt nyss frukost nu sitter han på sin plats och fastnar framför tvn som vanligt. Väntar på att pappa ska hämta honom så jag kan åka iväg o köpa sköljmedel o sånt.

Nä nu ska jag lägga mig bredvid bror o gosa med honom.






  


Puss / Miss D



Lill-lördan Picks

                           

                           

        
 
        

          

 

Onsdag "lill lördag"

Efter att kommit hem till mamma i söndags så har jag inte gått ut nånting. Kände mig helt instängt! Mina kompisar Sara & Susanne kom förbi en stund vi rökte o prata lite. Sen bestämde Susanne o jag att vi skulle till det nya stället som hade öppnats här Bar Bar heter den tror jag. Innan skulle vi dra till Nivå 22 och föra lite eftersom det är billig dricka där o sen så har de underbara goda pommes plus såsen dödar!! Vi fixade oss o träffades på t-banan. Sara skulle till skolan så hon kunde inte hänga med :( Så åkte vi dit...först beställde 2 virgin en hallon shot o självklart pommes var!

Stället som vi skulle till efter stängdes kl 1 så vi hade bråttom att äta o dricka upp allt på en halv timme. Det gick ju inte så bra, fick ont i magen av att man åt så snabbt. Så vi smög ut en varsin virgin flaska. På tåget hem började jag känna av alkoholen. Kommer inte ihåg vad det var vi garvade åt men vi garva så jäckla högt folk kunde inte sluta vända sig o kolla på oss. Och så självklart rann tårarna för att jag garva så mkt så att sminket blev heelt förstörd! Vi kom till stället och det såg helt dött ut. Vi kom in slapp betala för inträde plus garderoben. Eftersom man är uppvuxen här så kände man alla som va där typ. När kl blev 12 plötsligt kom det ass mkt människor bla ngr som gick i samma klass som mig. Det var ju lite jobbigt men kan tänka mig att de är där varje helg för att de e så nära hem. De hade gjort stället så fint va såå mkt bättre en jag trodde! Kunde inte tänka mig ett sånt ställe här. Nu har man ett ställe att gå till iaf som e en min i från sitt hem :) Haha sa till Susanne man kan vara hur full som hellst el till o med somna utanför stället man e ändå hemma o alla känner en. Så det är bara o köra på !


Djn som var där skulle tydligen ha efterfest. Han bjöd oss dit. Så vi tänkte vf inte, vi skulle inte behöva åka ngn stans  så vi hängde med. Alla som var på clubben hängde med dit ink de killarna som gick i våran klass/skola. Så man började prata på vägen dit. När vi kom fram var det heelt fullt där. Men vi hade ass roligt! Eftersom det var en vardag och det var väldigt hög musik så hade ngn granne klagat. Det kom två vakter och bad de stänga av musiken. Då betyder det ju att festen är över så alla börja dra. Killarna från våran skola ville att vi skulle dra hem till mig. Tänkte shiit de är helt cp kommer förstöra min lägenhet. Till slut gick jag med på det så tog vi en taxi dit. På vägen säger ena killen till mig akta dig för kameran låt de inte se ditt ansikte. Jag sa va vad menar du !? Han som ringde till taxin skulle betala. Men han ljög. Så det var spring taxi. När vi kom fram alla bara gick av, vi stannade på baksidan av huset. Jag fick panik för alla vänta på att jag skulle öpnna port dörren. Tänkte nej han kommer komma ut och det kommer bli problem så jag började gå mot fram sidan och alla gick bakom mig. När vi hade gått en bit så börja vi springa. Min hela hand skaka när jag skulle låsa upp port dörren. Men vi kom in utan problem. Tyckte så synd om gubben som körde :( hade jag vetat att de skulle göra så skulle aldrig åkt med från början!

Vi hade ass roligt hemma, snacka om gamla minnen. Ena killen va såå rolig vad än han sa man pissa på sig av garv! Han blev hungrig så han ville äta köttbullar. Han visste typ inte hur man lagade mat. När jag kom till köket så hade han lagt köttbullarna på sipisen. Han trodde att de skulle stekas så! Sen tog jag en stekpanna o la köttbullarna på den. Då tar han fram en tändare och börjar "värma" de med den hahaha asso vi dog av garv!!!
Så hela kvällen var lyckad det blev fest, efterfest o efter efterfets. Fas förutom att taxi gubben inte fick sina pengar...men men det är inte mitt fel!
Vi somnade fan 8 på morgonen efter att de hade dragit. Och vaknade 4 på kvällen. Susanne sa att det var första gången i hela sitt hon har vaknat så här sent hehe. Vi va hemma hos mig till ca kl 12. Gick ner till affären och handla lite grejer och lagade korvstroganoff. Sen åt vi chips o sånt inga bra grejer så jag höll på o explodera. Det skönaste va att jag hann städa hela lägenheten innan vi drog!


Så här döda o ful såg jag iaf ut!



  


Nu är min kropp helt död. Ska försöka sova nu. Snacka om att va natt människa! När alla går upp jag går o lägger mig .  Sov så gott / Miss D



So cool

         Hitta en cool bild på nätet. Ifall jag hade vågat så skulle jag lätt vilja göra :p

                             


Miss D



Andra

Kollar runt om kring mig...vad det är för människor som finns. Vilka e bra vilka e dåliga.  Det sjuka e just nu i den här världen alla e så själviska. Alla försöker bara få ut ngt av varandra. Det är så läskigt och se att människor kan bete sig hur de vill utan att tänka på hur mkt då sårar den personen framför. Fast än vi människor är inte menade att vara ensamma. Är det inte då man igentligen är ensam om man utnyttjar människor?
Snackar skit bakom deras rygg lägger sig i sånt man inte borde el berättar saker egentligen de inte borde berätta. Förstår inte hur folk tänker. Alla gör fel i sitt liv allt är erfarenhet..till slut man lär sig. Men sen finns människor som är gjorda för att jävlas och förstöra för andra för att få det de vill ha. Att man inte ens tar ansvar för ngt  inte ens för sitt eget liv, gör samma fucking misstag om o om o om igen.
Det som så dåligt med oss e att när man vet att det finns en person som finns där för dig o försöker hjälpa dig försöker få dig o se det rätta när man är blind. Så att du inte ska ta fel beslut för snabbt. prata ut om saker så att du ska förstå, finnas där för dig så att du ska kunna prata utan att den personen dömma dig o ge dig råd. I stället för att ta emot den hjälpen så puttar vi undan den personen och ignonerar den. För att vi är så rädda för att se sanningen det som är rätt och för att sanningen får människor att känna sig sårbara.  Eftersom i ens egen hjärna planerar man snabbt en utväg ett sätt att må bra, tror man men allt är bara för stunden. För innerst inne mår man skit. Men man kan aldrig ta emot den hjälpen om man själv inte vill o inte är redo för att ändra på saker.


Min nyårs löfte var att inte lita på vem som hellst och säga NEJ!
Jag har tagit vissa fel beslut verkligen. Självklart man kommer att fortsätta att göra fel det är en del av livet. Man ska inte gå runt o älta om saker fast aldrig glömma! Men inga mer sånna människor i mitt liv tack o hej!

En grej jag oxå tycker att det är så himla svårt är att när man verkligen Älskar ngn, vad än den personen har gjort mot dig det räcker bara en tuch bara en så blir allt som vanligt igen. Varför är vi så svaga? Varför kan vi inte stå emot? Man lovar o svär att aldrig mer ska man ta tillbax el bli vän el vad än det nu är så gör man det iaf! Snacka om att låta andra trampa på en. Visst kan man ge en chans men man ska inte gå över gränsen.  Det bästa bästa e verkligen har jag märkt nu är att ta avstånd från den personen och vägra träffa den och verkligen inte glömma det den personen har gjort. När man väl har kommit över o gått vidare det är den bästa känslan i hela världen! Då inser man att den personen egentligen inte brydde sig om dig att den personen var inget för dig, man missade inget utan vinner tillbaka sin stolthet, styrka o kontrollen över sig själv.


Min mamma brukar alltid säga 3 meningar som man ska tänka på vad än det handlar om:

Är det mitt bästa ?
Skyddar det mig ?
Ger det mig vad jag vill ?


Tänk att andra kan påverka en såå mkt. Man ska verkligen akta sig. Finns så sjuka människor nu för tiden!
Att kunna vara oberoende av människor av framtid el förlutet!


Miss D





Jul * Nyår & Efter

Hej allihopa! Som vanligt är uppe jätte sent o skriver. Alla tänker säkert har inte den här människan ngt liv :p
Har varit hos mamma nu snart 4 dagar..lovade och sa till min mamma o bror att jag skulle stanna här i en vecka tillsammans med katten. Vi har inte träffats på länge. Känner att vi behöver vara med varandra tills vi tröttna he he.
Har mått väldigt dåligt på sistonde och sen så har det hänt en hel del så jag har inte kunnat skriva. Inga bra saker tyvär. Kanske kan ta upp de framöver men inte just nu. Men sen så har jag inte gjort så mkt mer.

På julen skulle jag mamma o bror gå på bio sen hem till mamma o vara där äta och mysa liksom. Jag förväntade inte mig ngn bra jul men inte häller att det skulle var så här. Det blev bråk mellan mig o mamma. Allt blev förstörd vi gick bara på bio sen åkte jag hem o va ensam hemma resten julen. Tog det bara som en vanlig dag. Nästa år ska fan ingen få förstöra!
Nyår kändes inte häller som nyår, på morgonen medelade min kompis Jenn till mig att hon och hennes syster var på väg till sjukhuset med ambulams. Fick värsta paniken då och försökte åka dit så snbbt som möjligt. Kom till fruängen och skulle ta en buss där i från men missade den som tur kom min kill kompis innom ngr min o körde mig till sjukhuset. Det var ju så läskigt o se henne ligga där. Visste inte riktigt vad som hade hänt heller. Hon har varit med om ganska mkt på sistonde eftersom hon är gravid så påverkas barnet oxå det är liksom 2½ månad kvar tills hon ska föda. Så hon hade fått värkar ont överallt. Som tur gick det bra. Jag hoppas att det inte händer igen :(
Efter det ville jag så klart  inte lämna henne så jag firade min nyår hos de. Senare kom min kompis pojkvän o han hade med sig en kill kompis. Vi drack hade det roligt & mysigt. Fan va läskigt det va att kolla fyrverkerier från balkongen. En höll på nästan komma på oss. Men annars va det jätte trevligt! Saknar den dagen faktist hehe :p

Det var lite av de dåliga och bra sakerna.
Hoppas iaf att år 2009 fortsätter bra & hoppas att alla hade ett riktigt gott nytt år !

Puss så länge / Miss D



RSS 2.0